13 februari 2015: BV Souburg H1 – Mevo ’80 H1

Alle wegen leiden naar sporthal Duijvenvoorde in Oost-Souburg schijnbaar. De nummer 1 uit de competitie wachtte ons op met goed en behoorlijk fysiek basketbal (en dat de avond voor Valentijnsdag). Wat afmeldingen en vakantiegangers maakte een 8-koppig Mevo met onder andere Gustavo als Playing Coach en ook Henk werd in een Mevo’80 (reserve)tenue gehesen. Zo, klaar voor de wedstrijd!

Een kort, bondig en helder wedstrijdverslag in de vorm van 3 letters is geopperd… Toch maar niet heren 😉

Het verloop van de wedstrijd zegt op zich genoeg: 20 – 8, 49 – 17, 66 – 27, 90 – 37 .

Het goede samenspel van Souburg, vlagen van een full-court press en de individuele prestaties maakte de tegenstander tot een maatje te groot deze avond. Hierbij een, op het eerste oog vervelende blessure, wat later toch ernstiger blijkt voor Niels… Sterkte Niels!

Helaas, helaas. Misschien bied het thuisvoordeel uitkomst in het volgende treffen met de heren!

Scores;

Ko: 26 punten, 1 fout

Niels: 5 punten, 1 fout

Gustavo: 6 punten, 3 fout

De rest: 0 punten, gezamenlijk 3 fouten

Scheidsrechter heeft zich vrijwillig aangeboden, de zaal was.. uhm.. ja… Souburg, maar de Mac was wel weer dichtbij 😉

Next-up; zaterdag 21 februari Smokkelhoek 2

Meetrainen?