SD Sport #18

De nieuwe editie van SD Sport is uit! Lees hem hier

SD Sport #17

De nieuwe editie van SD Sport is uit! Lees hem hier

Nieuwe trainingstijden

Op verzoek van de jeugdtrainers zijn de trainingstijden op woensdagavond aangepast zodat de jeugdteams een gedeelte van de training op volledig veld kunnen trainen. De nieuwe tijden zijn te vinden op de pagina Meetrainen!

SD Sport #16

De nieuwe editie van SD Sport is uit! Lees hem hier

Jubileumfeest Mevo ’80 25 juni

Eindelijk is het zover! Op zaterdag 25 juni a.s. viert Mevo ’80 zijn 40-jarig bestaan. Hieronder vind je alle informatie over het jubileumfeest. Aanmelden kan via deze link of via pr@mevo80.nl We hopen zoveel mogelijk leden, oud-leden, ouders en partners te verwelkomen. Graag tot 25 juni!

SD Sport #15

De nieuwe editie van SD Sport is uit! Lees hem hier

Storm Eunice op komst, alle wedstrijden voor vrijdagavond 18 februari 2022 afgelast.

Het KNMI heeft vrijdagochtend om 10.00 uur code rood afgegeven voor een groot deel van het land. Dat is reden voor de Nederlandse Basketball Bond om alle basketbalwedstrijden die gepland staan voor vrijdagavond 18 februari 2022 af te gelasten.

SD Sport #13/14

De nieuwe editie van SD Sport is uit! Lees hem hier

Coronamaatregelen vanaf september 2021

Regels van de Nederlandse Basketball Bond De 1,5 meter maatregel vervalt Sporters kunnen hun sport uitoefenen zonder belemmering In de sporthal gelden geen beperkingen In de kantines is een coronatoegangsbewijs nodig* Voor professionele wedstrijden is een coronatoegangsbewijs nodig** *: Dit geldt als er zittend eten en drinken genuttigd wordt. Als er alleen iets afgehaald wordt is het…

Start nieuwe seizoen

Officieel begint het nieuwe seizoen pas na de vakantie, maar zoals afgesproken zijn er in de vakantie extra trainingen ter compensatie van het niet kunnen trainen door corona. Hierdoor is er de komende 2 weken (op 25 augustus en 1 september) voor iedereen weer training op de woensdag in Laco Zierikzee. Dus ook weer voor…

Meetrainen?