Komend seizoen een nieuw U12 team!

Goed nieuws vanuit de vereniging! Komende tijd willen wij proberen om een nieuw U12 team op te richten voor jongens en meisjes van 9 t/m 11 jaar. Dus heeft uw zoon of dochter interesse in basketbal en is uw kind op 1 januari 2025 9, 10 of maximaal 11 jaar, dan wordt het tijd voor…

SD Sport #19

De nieuwe editie van SD Sport is uit! Lees hem hier

De trainingen zijn weer begonnen!

Enthousiast is de M16 weer begonnen met trainen! Met een drukke planning van coach Ralph, een team wat klaar is voor het nieuwe seizoen en wedstrijden al in zicht, gaat de M16 voor 100% We zijn benieuwd hoe het woensdag met de U14 en Heren gaat.

Clinic Basketbal voor Ouders

Een ‘normale’ laatste training? Neehoor! Maandag avond hebben de ouders van de M16’1 ook geleerd hoe een balletje raak gegooid moet worden! 🏀

SD Sport #18

De nieuwe editie van SD Sport is uit! Lees hem hier

SD Sport #17

De nieuwe editie van SD Sport is uit! Lees hem hier

Nieuwe trainingstijden

Op verzoek van de jeugdtrainers zijn de trainingstijden op woensdagavond aangepast zodat de jeugdteams een gedeelte van de training op volledig veld kunnen trainen. De nieuwe tijden zijn te vinden op de pagina Meetrainen!

SD Sport #16

De nieuwe editie van SD Sport is uit! Lees hem hier

Jubileumfeest Mevo ’80 25 juni

Eindelijk is het zover! Op zaterdag 25 juni a.s. viert Mevo ’80 zijn 40-jarig bestaan. Hieronder vind je alle informatie over het jubileumfeest. Aanmelden kan via deze link of via pr@mevo80.nl We hopen zoveel mogelijk leden, oud-leden, ouders en partners te verwelkomen. Graag tot 25 juni!

SD Sport #15

De nieuwe editie van SD Sport is uit! Lees hem hier

Meetrainen?