Komend seizoen een nieuw U12 team!

Goed nieuws vanuit de vereniging!

Komende tijd willen wij proberen om een nieuw U12 team op te richten voor jongens en meisjes van 9 t/m 11 jaar. Dus heeft uw zoon of dochter interesse in basketbal en is uw kind op 1 januari 2025 9, 10 of maximaal 11 jaar, dan wordt het tijd voor actie!

Bij voldoende interesse willen we in half augustus 2024 gaan starten met de trainingen. Hoogstwaarschijnlijk zijn de trainingen op maandagavond van 18:30 tot 19:30 in de gymzalen van Pieter Zeeman Lyceum in Zierikzee.

Op termijn zou het leuk zijn om ook wedstrijden te gaan spelen, maar in eerste instantie is het doel om een leuk team op te zetten en bij iedereen de basisvaardigheden van het basketballen aan te leren. Mocht er in de toekomst wedstrijden gespeeld gaan worden dan zal dat waarschijnlijk in toernooivorm zijn, deze toernooien worden georganiseerd door de deelnemende verenigingen in Zeeland. Gemiddeld is er één toernooi per maand, veelal op een zaterdagochtend, in mei t/m september.

Coach Bart

Op dit moment heeft coach Bart zich – na veel aandringen van zijn dochter van 9 jaar – opgeworpen als coach van de U12. Bart heeft vele jaren ervaring met basketbal en speelt zelf in het herenteam van Mevo’80. Bart kan uiteraard niet alles alleen, wij zoeken nog een of twee enthousiaste jeugdspelers vanuit onze vereniging ter ondersteuning.

Uiteraard zijn wij als vereniging altijd op zoek naar coaches, trainers en/of bestuursleden. Mocht u tips hebben, dan horen wij dat graag!

INteresse? Actie!
  • Geef uw interesse en/of vragen door via leden@mevo80.nl
    • tip: geef naam en geboortedatum door!
  • U wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de vorderingen
  • Mochten er al snel meerdere aanmeldingen zijn, dan is het misschien nog mogelijk om in mei 2024 nog enkele proeftrainingen te organiseren op woensdagavond in Laco, Zierikzee.
Meetrainen?