Word lid van Mevo’80!

Als na enkele vrijblijvende proeftrainingen blijkt dat je het leuk vindt om te basketballen is de volgende stap om lid te worden van Mevo’80.

Er zijn drie soorten lidmaatschappen:
  • Trainend lid: alleen trainingen
  • Wedstrijdspelend lid: trainingen én competitiewedstrijden
  • Recreatief lid: maximaal eenmaal per kalendermaand trainen, bij voorkeur op de eerste woensdag van de maand.
Contributiebedragen 2024-2025
LeeftijdscategorieGeboortejaarTrainend lidWedstrijdspelend lid
Senioren, U22, U202006 en eerder€ 146€ 219
Jeugd (U18, U16, U14)2007 t/m 2012€ 138€ 195
Jeugd (U12, U10, U8)2013 of later€ 125€ 172
Recreantenn.v.t.€ 37n.v.t.
Een actieve hoofdcoach van een team die zelf ook traint of speelt hoeft alleen de bondsafdracht te betalen voor zijn of haar lidmaatschap. Indien de hoofdcoach zelf niet traint of speelt kan de korting overgedragen worden naar een eerstegraads familielid of kleinkind.
Inschrijven gedurende het seizoen
Inschrijfdatum tussenPercentage van het contributiebedrag
Aanvang seizoen – 1 november100%
1 november – 1 februari66%
Na 1 februari50%
Inschrijfformulier

Gezien de populariteit van basketbal bij de jeugd is niet vanzelfsprekend dat er bij aanmelding direct plaats is om mee te spelen met competitiewedstrijden. Meetrainen is in eerste instantie altijd mogelijk.

Uiteraard zijn er ook verantwoordelijkheden voor de ouders/verzorgers voor o.a. vervoer van wedstrijdspelende jeugd. Voor de uitwedstrijden wordt er een rijschema verstrekt door de coach, maar ook voor thuiswedstrijden is het belangrijk dat uw kind in Burgh-Haamstede kan komen. Veelal wordt er onderling via een WhatsApp-groep afspraken gemaakt.

Een vereniging kan niet bestaan zonder dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt. Algemene wedstrijdtaken zoals tafelen en fluiten zullen we met zijn allen moeten vervullen. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar coaches, trainers en bestuursleden om de vereniging te laten groeien.

Hier vindt u het inschrijfformulier in pdf-formaat (Adobe Reader) en docx-formaat (Microsoft Word).

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. Meer informatie op de website van het Jeugdfonds.

Lidmaatschap wijzigen of opzeggen

Kosteloos wijzigen of opzeggen voor het volgende seizoen kan voor 1 juni d.m.v. een e-mail naar de ledenadministratie. Pas na ontvangst van een bevestiging van de ledenadministratie is het lidmaatschap gewijzigd of beëindigd.

Voor alle wijzigingen en opzeggingen na 1 juni worden er kosten in rekening gebracht, dit o.a. door bondsafdrachten en kosten voor de club.

Opzeggen tussenPercentage van het contributiebedrag
1 juni – 1 november50%
1 november – 1 februari66%
Na 1 februari100%
Meetrainen?