Mevo’80 U14 tegen Souburg op vrijdagavond 14 november

Eindelijk dan weer een wedstrijd waarin we moesten aantonen dat het alweer een beetje beter ging. Met twee geblesseerden (Christiaan en Iwan) en een feestganger (Martijn) die ons dit keer niet konden helpen, bleven we maar met zes man (of spelend als een man) over om het te laten zien.
Vanaf het begin lekker fel en meteen goed als team spelend pakten we meteen de voorsprong.
Zoals je weleens hoort “je had er bij moeten zij om dat gevoel te ervaren” bleek achteraf deze wedstrijd. Ik zal er dan niet verder over uitwijden – kom maar kijken de volgende keer!!
Afgezien van de eerste all-time scores van IJsbrant en Jorgos een overdonderende en indukwekkende prestatie, waarin de steeds minder hard gillende en steeds gefrustreerdere coach van de tegenstander stilletjes afdroop met z’n mannen. Een dik verdiende teamprestatie van Dymphena , Niels , Ian , IJsbrant , Jorgos en Javier . Super !!

unnamed

Meetrainen?