de wedstrijd u18 mevo’80 tegen volharding(Goes )

Jongens onder 18 (u18 ) van Mevo’80 in de uitwedstrijd tegen volharding 2 ( goes ) .

De wedstrijd tegen volharding verliep goed als gepland . we konden met 7 man spelen . dus er was plaats voor 2 wissels op de bank . Het eerste kwart ging niet echt goed , want we kwamen op een achterstand : 6 -14 . in het 2e kwart ging het al een stuk beter . we kwamen bij rust uit op een voorsprong : 22-20 . in het derde kwart kwam volharding terug en maakten we gelijk spel : 30 tegen 30 . Nadat we nog even iets harder ons beste hadden gedaan in het vierde en laatste kwart , kwamen we op een ruime voorsprong bij het eind -fluitsignaal : 46-39

heirbij vertrokken we met winst op zak  langs de mac .!!!

punten en fouten :

Anton     :   6 punt  en 4 fout
Jurgen    :   7 punt  en 4 fout
Ko          :   19 punt en 1 fout
Bart        :    6 punt en 1 fout
justin      :    o punt  en 0 fout
Niels       ;    6 punt  en 2 fout
tim         :     2 punt  en 0 fout

Meetrainen?