(u18) Smokkelhoek vs Mevo 80

De wedstrijd tegen smokkelkoek in Kapelle verleip eigenlijk niet zo goed als geplant . In het eerste kwart gingen wij aan kop met 14-16 . de tegenstander was eigenlijk niet zo goed , maar wij hadden een paar nieuwe spelers die het spelletje en de basis nog niet zo goed konden . Dus dat scheelde soms een paar ballen en punten . Het tweede kwart en derde kwart hebben we goed ons best gedaan , want steeds hadden we 1 of 2 punten meer gescoord . Het vierde kwart ging niet meer goed . we werden moe daar we geen wisselspeelers hadden ! we hebben in het vierde kwart wel veel punten weggegeven en laten liggen : dus net niet het balletje erin ook al kwam klaasjan er nog bij . we hebben net verloren met 61- 63 .

 

scores en fouten :

Bart        : 4 punt en 2 fout .

Anton     : 18 punt en 3 fout .

Jurgen    : 6 punt en 2 fout .

Ko          : 10 punt en 4 fout .

Niels       : 6 punt en 5 fout

Klaas-jan: 18 punt en 1 fout .

 

geschreven door Ko Passchier

Een ingetogen feest of een spetterende presentatie? Geen hoofdbrekens over het organiseren. Geen extra tijd en overuren. Geen verrassingen.
Uitleven met diverse sporten, of een heerlijk kopje koffie op het terras.
Lekker eten voor eerlijke prijs. Pizza of pasta maar ook voor een uitgebreid vlees- of visgerecht.
Meetrainen?