(u18) Smokkelhoek vs Mevo 80

De wedstrijd tegen smokkelkoek in Kapelle verleip eigenlijk niet zo goed als geplant . In het eerste kwart gingen wij aan kop met 14-16 . de tegenstander was eigenlijk niet zo goed , maar wij hadden een paar nieuwe spelers die het spelletje en de basis nog niet zo goed konden . Dus dat scheelde soms een paar ballen en punten . Het tweede kwart en derde kwart hebben we goed ons best gedaan , want steeds hadden we 1 of 2 punten meer gescoord . Het vierde kwart ging niet meer goed . we werden moe daar we geen wisselspeelers hadden ! we hebben in het vierde kwart wel veel punten weggegeven en laten liggen : dus net niet het balletje erin ook al kwam klaasjan er nog bij . we hebben net verloren met 61- 63 .

 

scores en fouten :

Bart        : 4 punt en 2 fout .

Anton     : 18 punt en 3 fout .

Jurgen    : 6 punt en 2 fout .

Ko          : 10 punt en 4 fout .

Niels       : 6 punt en 5 fout

Klaas-jan: 18 punt en 1 fout .

 

geschreven door Ko Passchier

Meetrainen?