Vriendschappelijke wedstrijd heren – sparta

*Dinsdag 9 oktober was het weer zover: de heren van sparta kwamen weer langs. Een aantal keer per seizoen activeren wij elkaar en proberen een gezellige pot te spelen.

Ook dit keer weer met succes. Mevo had twee herenteams en de mannen uit middelharnis kwamen met 1 gelegenheidsteam. 10 minuten doorlopende tijd. Verschillende acties gezien: inside-acties van michiel, maar ook dat de heren van mevo behoorlijk snel leeg waren; dit moet vrijdag beter! Michel Pikard had lijm aan zijn handen: was niet van de bal af te krijgen.

De mannen van sparta speelde ook hun spelletje en kwamen regelmatig in optimale schotpositie. Hun schoten vielen ook regelmatig (paar drietjes gezien van oldskoolie-meijk). Terwijl mevo blij mocht zijn als de ring geraakt werd; ook dit moet vrijdag beter!

Geslaagde, sportieve avond, waarbij de bezoekende ploeg net aan het langste eind trok: 63-64………………………of zoiets dergelijks…. 😉

Dank sparta en tot de volgende sessie!

Toevoeging van Bart:
Patrick had netjes de scores bijgehouden:
Totale eindstand: 42 – 60
Eindstand team 1 (1e en 3e kwart): 24-33
Eindstand team 2 (2e en 4e kwart: 18-27

Meetrainen?