Sport2000 actie voor Mevo’80 leden!

Hallo basketballers,

Het hing al een beetje in de lucht, maar het is er nu echt door! Sport 2000 uit Zierikzee (bij de aldi) wil graag meewerken aan het voorzien van kleding, ballen schoenen etc voor de leden van Mevo’80! Wij krijgen 5% korting op alle artikelen. Verder loopt dit op wanneer we met meerderen dezelfde spullen kopen. Dus bijvoorbeeld allemaal trainingspakken of reversible shirts etc. Laten we er ons voordeel mee doen! Sport 2000: bedankt voor het begin!

Een ingetogen feest of een spetterende presentatie? Geen hoofdbrekens over het organiseren. Geen extra tijd en overuren. Geen verrassingen.
Uitleven met diverse sporten, of een heerlijk kopje koffie op het terras.
Lekker eten voor eerlijke prijs. Pizza of pasta maar ook voor een uitgebreid vlees- of visgerecht.
Meetrainen?