Oefenwedstrijd Mevo’80 heren – Sparta heren

Je zal maar twee weken niet kunnen basketballen……………….. Natuurlijk nog een wedstrijdje tegen de heren van sparta. Wij hopen toch ook een keer te kunnen winnen. Waarbij ik eerlijk moet zeggen dat dit bij beide teams duidelijk op de tweede plaats komt. Een aantal keer per seizoen spelen we tegen elkaar omdat het goed uitkomt voor beide teams en omdat het gewoon een goede (zowel fanatiek als ontspannen) pot basketbal betekent.

Afgelopen dinsdag heeft sparta op ons verzoek een zone-verdediging gespeeld; deze keer een man-to-man. Dit was voor ons weer even zoeken na drie weken zone. Zeker in het begin.

Eerste en tweede kwart probeerde sparta ook hun spelletje uit, wat toch tot aan de pauze duurde eer dat we het beter konden verdedigen.  Verder werd er flink doorgewisseld aan beide kanten. Wij wisselden vaak van wedstrijdteam naar een-de-rest-team. Wedstrijdteam klinkt heel goed, maar betekent niet meer dan het team wat aanstaande zaterdag speelt.

Leuke momenten van vanavond:

-scorebord uit 1892 niet gezien, maar wel ons eigen elektronische

-cameraatje op een helm die goed gerouleerd heeft tussen beide teams en scheidsrechters. Nu maar hopen dat deze wat nba-actie heeft opgenomen.

-chris (sparta) vorige week ontspannen op de bank zat, deze keer waarschijnlijk weer; alleen stond de bank nu thuis………….

-meijk (sparta) ZIJN goede actie weer heeft laten zien; dit keer een foto van ons in wedstrijdtenue.

-wij verdedigend helemaal niet verkeerd bezig waren.

-wij aanvallend nog wat speelminuutjes moeten gaan krijgen.

-robin ondanks zijn enkel toch zinvol heeft mee kunnen spelen

– wij echt vier kwarts hebben gespeeld met twee scheidsrechters en ons fantastische elektronische scorebord.

-etc etc

 

Sparta bedankt! En helaas………ook deze avond weer gefeliciteerd! 33-38

ps; nog even jasper (sparta) zijn bijna buzzerbeater vermelden ……..nog 3 sec stond er op de klok.

Meetrainen?