Rolstoelbasketbaltraining dinsdag 18 december

Zoals eerder aangekondigd organiseert Mevo ’80 op dinsdag 18 december een rolstoelbasketbaltraining. De training wordt gegeven door ex-international Mark Aalders. Zie de website van Mark voor meer info: http://www.markaalders.nl/

Het programma is als volgt:

  • 19.00-19.30 uur: omkleden, lossen van de rolstoelen, bandjes pompen…
  • 19.30-21.30 uur: actie met Mark Aalders!
  • 21.30-22.00 uur: douchen, rolstoelen in de aanhangert…
  • 22.00 uur -later: bijkomen en napraten aan de bar 😊

De rolstoelbasketbaltraining komt dus in plaats van de reguliere dinsdagavondtraining in Sportcentrum Westerschouwen. Alle leden van Mevo ’80 zijn welkom, ook als je gewoonlijk niet op dinsdag traint. Er zijn geen kosten aan verbonden en je hoeft niets extra’s mee te nemen. Hou er wel rekening mee dat de training eerder begint / later klaar is dan je gewend bent.

Tip! Mocht je vooraf eerst een willen kijken hoe dat rolstoelbasketbal er aan toe gaat: a.s. zaterdag 15 december in de sporthal De Sprong in Middelburg (ongeveer van 10.00-16.00 uur) meerdere competitiewedstrijden rolstoelbasketbal. Ook Rolstoel Basketbal Vereniging Middelburg (RBVM) speelt een tweetal wedstrijden. Iedereen is welkom om te komen kijken.

Meetrainen?