(U14) Volharding 1 – Mevo’80

Wij gingen vol goede moed naar goes, we gaan volharding verslaan iedereen was optijd. dus omkleden en de zaal in euh…. Dat waren grote jongens. Het eerste kwart verloren we ruim het tweede kwart ook. We kwamen nog wel aan scoren toe. Pauze ff uitrusten het is wel anders basketballen voor ons (ex u12 bedoel ik dan) en dan het derde kwart verloren het vierde kwart ook. uitslag 81-8 het is maar dat het de eerste wedstrijd van het seizoen is maar hier hebben we dan ook van geleerd.

Groet Sander

Een ingetogen feest of een spetterende presentatie? Geen hoofdbrekens over het organiseren. Geen extra tijd en overuren. Geen verrassingen.
Uitleven met diverse sporten, of een heerlijk kopje koffie op het terras.
Lekker eten voor eerlijke prijs. Pizza of pasta maar ook voor een uitgebreid vlees- of visgerecht.
Meetrainen?