Aanstaande vrijdag..!

Aanstaande vrijdag 16 oktober spelen alle Mevo-teams teams hun eerste thuiswedstrijden. Tijdens deze avond zullen wij ook voor het eerst in onze nieuwe tenues spelen!

We maken dan ook graag van de gelegenheid gebruik om jullie de nieuwe sponsoren te presenteren en iedereen in het nieuwe tenue op de foto te zetten.

We zullen zowel teamfoto’s maken, als individuele foto’s voor op de website. Om te zorgen dat dit allemaal lukt is het wel belangrijk dat iedereen op tijd aanwezig is. Voor de JU14 en de MU18 is dit 18.30 uur, zoals je kunt zien in het wedstrijdschema. We willen jullie echter vragen om nog ietsje eerder te komen zodat je ook echt om 18.30 uur aangekleed in de zaal aanwezig bent.

LET OP: De JU12 speelt niet op vrijdagavond. Toch willen we ook jullie vragen om deze avond aanwezig te zijn, en wel om 19.45 uur. We hopen dat dit voor iedereen mogelijk is, zeker gezien de korte termijn. Mocht dit niet lukken of heb je vragen, mail dan Jan-Kees via sponsoring@mevo80.nl

Hopelijk is iedereen er en weten jullie ook nog wat publiek mee te nemen. Met drie wedstrijden, nieuwe shirts en nieuwe sponsors is er veel te beleven. Het wordt een mooie avond!

 

Kun je niet tot vrijdag wachten en ben je benieuwd wie je nieuwe sponsor is? Kijk dan op hun website:

  • Hoofdsponsor van Mevo ’80, teamsponsor van de heren én de U12:http://wieshorecaservice.nl/
  • Teamsponsor van de Meisjes U18: http://www.sportcentrumwesterschouwen.nl/
  • Teamsponsor van de U14: http://www.ristorantepizzeriamicasa.nl/

 

De nieuwe tenues blijven nog even geheim, maar we kunnen vast verklappen dat ze er heel mooi uit zien 😉

Tot vrijdag allemaal!?

 

Met sportieve groet,

Jan-Kees Jongejan

Meetrainen?