(U14) Mevo’80 – B.V. Souburg M

Vrijdag de 13e was blijkbaar voor het mevo80 u14 team toch geen ongeluksdag. Ons team heeft de wedstrijd tegen het meisjes team van Souburg met 49-46 gewonnen. Het was een zware wedstrijd maar wel een hele mooie. Door onze misschien iets te fanatieke coach, kregen we in de 6e minuut van de laatste kwart 2 vrije worpen tegen die gelukkig wel mis waren. en daarom kunnen wij erop vertrouwen dat Gustavo als goedmaker een enorm grote taart meeneemt.

IJsbrant: 0 fouten 0 keer gescoord
Pieter:  1 fouten 2 keer gescoord
Dymphena: 0 fouten 1 keer gescoord
Niels:  1 fouten 7 keer gescoord
Martijn: 1 fouten 9 keer gescoord
Ian:   1 fouten 7 keer gescoord
Jorgos:  0 fouten 0 keer gescoord
Iwan:   2 fouten 0 keer gescoord
Javier:  0 fouten 0 keer gescoord
Gustavo: 1 fout

Gemaakt door: Pieter Remijn en Niels Goense

Meetrainen?