(U14) Volharding – Mevo’80

Vrijdag 6 maart speelde we uit tegen Volharding Goes. In het begin was er onduidelijkheid op welk veld we moesten spelen. We begonnen goed in het eerste kwart stonden we met 3 punten voor in het tweede kwart bleef volharding goed volgen. Waardoor de ruststand 22-­19 werd voor Mevo 80. In de 2de helft werd de voorsprong steeds kleiner. In de laatste 3 minuten scoorden Volharding nog 6 punten waardoor de eindstand 37­-32 werd voor Volharding.

IJsbrant:  3 fouten 0 keer gescoord
Pieter:   1 fouten 0 keer gescoord
Dymphena:  3 fouten 4 keer gescoord
Niels:   3 fouten 2 keer gescoord
Martijn:  3 fouten 2 keer gescoord
Ian:    0 fouten 5 keer gescoord
Jorgos:   0 fouten 0 keer gescoord
Iwan:    1 fouten 0 keer gescoord
Javier:   3 fouten 2 keer gescoord

Gemaakt door: Niels Goense

Meetrainen?