(U14) Smokkelhoek – Mevo’80

Met 7 man en 1 dame sterk gingen we (voor de verandering een keer op een zaterdag) richting Kapelle. Tijdens de warming-up zagen we al dat ons team beter op elkaar ingespeeld was dan hun team. Dus we begonnen al met het idee dat we ze sowieso gingen verslaan. Het eerste kwart ging goed maar bij het tweede kwart lieten we nog wat puntjes liggen en die scoorde Kapelle dan weer wel.

Tussenstand 12-17 voor Mevo, lekker hoor.
Het derde kwart ging op het gebied van aanvallen best lekker maar verdedigend ging het wat minder. Dus ook toen heeft Kapelle wel weer een paar puntjes gepakt. Het vierde kwart daar in tegen ging het best van allemaal. In dat kwart heeft Kapelle weinig gescoord maar Mevo wel weer veel puntjes meegenomen.
Eindstand 27-49 voor Mevo, netjes gedaan.

Martijn:   2 fouten  9 keer gescoord
Niels:    0 fouten  7 keer gescoord
Dymphena:  4 fouten  7 keer gescoord
Ian:     1 fout   3 keer gescoord
Javier:   3 fouten  3 keer gescoord
IJsbrant:  1 fout   0 keer gescoord
Jorgos:   0 fouten  0 keer gescoord
Iwan:    1 fout   0 keer gescoord

Geschreven door Dymphena
Wedstrijd gespeeld op: 29 november 2014

Meetrainen?