U12 Toernooi – 1 november

Zaterdagochtend 1 november,

De bazen van de toekomst, NBA-spelers in het verschiet, de aanstormende talenten van Mevo – kortom de U12 staat deze ochtend (enooooorm vroeg) in de startblokken voor alweer het 2e toernooi dit seizoen. In plaats van uitslapen gaan de spelers van de U12 vanochtend 3 wedstrijden spelen om het aanzien van Mevo met 239 punten te verhogen. Dit hebben ze zeker gedaan, en hoé!

Javier, Jorgos, Sander, Raaf, Jayda, Christian, Olaf & Serge vol energie en zin het veld op!

Wedstrijd 1:
Scheldesport 1 hebben we tegenover ons staan de komende 4 x 7 minuten. Observeren, aanpassen en spelen maar! Van iedereen een perfecte verdediging gezien (‘defence’ in het Engels, Engelse les verwerken we ook maar gelijk in de trainingen, volgende training; hoe gaan we economisch om met onze energie tussen de wedstrijden door ;)). Mooie scores door goed samenspel. Coach was bijna ontroerd door het mooie U12 spel, FANTASTISCH!
Eerste pot met winst afgesloten, 35 – 10 voor Mevo!

Wedstrijd 2:
Aantreden tegen de dames van Souburg. Vorige wedstrijd in Terneuzen net aan van ze verloren. Vandaag: 22 – 22, gelijkspel! Tot de laatste 10 seconden stonden we op voorsprong, door gewoonweg prima spel van de dames trokken ze deze stand gelijk. Volgende keer hebben de spelers unaniem besloten een overwinning te gaan boeken!
Een enthousiaste actie van Christian om de bal binnen de lijnen te houden, liep in deze wedstrijd wel uit op een confrontatie met de muur. Helaas blijkt dit achteraf een scheurtje in zijn pols te hebben opgeleverd. Christian, namens heel Mevo: BETERSCHAP!

Wedstrijd 3: 52 – 0.
Uhm ja… dat dus.. Uitleg; Mevo opgewarmd, en Scheldesport 2 met een nieuw team = duidelijke winst voor de thuisploeg.

Individuele scores kan ik nu niet vermelden, we hebben het met zn alle gedaan en thats what counts! (weeeer engels; wat het betekend is huiswerk voor de volgende training)
2x winst, 1x gelijkspel; perfecte inzet van iedereen, mooi samenspel, een zeer tevreden coach en uitzinnig publiek: geslaagde ochtend toch?

Hulde aan alle vrijwilligers die dit toernooi weer excellent hebben verzorgd deze dag!

Meetrainen?