(U14) Mevo – Scheldesport (31-10-2014)

Eindelijk de eerste thuiswedstrijd waarvan ook de tegenstander kwam opdagen ! Na de laatste nederlaag uit in Goes met een tachtig punten verschil , hadden we e.e.a. recht te zetten. Helaas hebben we twee spelers die al uit voorzorg een weekje niet hadden getraind , maar nog steeds blessuregevoelig blijken te zijn…..
Na een stormachtig begin van onze kant waarin we misschien nog wel de betere partij waren , begon de tegenstander toch beetje bij beetje hun lengtevoordeel in scores uit te drukken . Wij bleven scherp verdedigen maar het balletje wilde er maar niet in vallen . Vele vrije worpen als gevolg van het harde spel van de tegenstander – maar helaas ook hier geen scores uit . Inmiddels loopt het met het team als een (stop) trein , maar nu nog de laatste puntjes in de basket .
Als we zo blijven trainen en zulke grote stappen vooruit maken , pakken we de tweede helft van het seizoen alleen nog maar winstpartijen !!
Helaas zitten we nog in de eerste helft van het seizoen……Eindstand 34-24 voor Scheldesport
Scores :

Jorgos   nog niet
Christiaan ook nog niet
Iwan    Niet
Ijsbrant  bijna
Ian     2
Javier   2
Dymphena  4
Niels    6
Martijn   10 !!!!!!!!!!!!!!

Het is natuurlijk ook wel zo dat je supergoed kunt spelen zonder dat je gescoord hebt ….

 

IMG_7199

Een ingetogen feest of een spetterende presentatie? Geen hoofdbrekens over het organiseren. Geen extra tijd en overuren. Geen verrassingen.
Uitleven met diverse sporten, of een heerlijk kopje koffie op het terras.
Lekker eten voor eerlijke prijs. Pizza of pasta maar ook voor een uitgebreid vlees- of visgerecht.
Meetrainen?