(U14) Mevo – Scheldesport (31-10-2014)

Eindelijk de eerste thuiswedstrijd waarvan ook de tegenstander kwam opdagen ! Na de laatste nederlaag uit in Goes met een tachtig punten verschil , hadden we e.e.a. recht te zetten. Helaas hebben we twee spelers die al uit voorzorg een weekje niet hadden getraind , maar nog steeds blessuregevoelig blijken te zijn…..
Na een stormachtig begin van onze kant waarin we misschien nog wel de betere partij waren , begon de tegenstander toch beetje bij beetje hun lengtevoordeel in scores uit te drukken . Wij bleven scherp verdedigen maar het balletje wilde er maar niet in vallen . Vele vrije worpen als gevolg van het harde spel van de tegenstander – maar helaas ook hier geen scores uit . Inmiddels loopt het met het team als een (stop) trein , maar nu nog de laatste puntjes in de basket .
Als we zo blijven trainen en zulke grote stappen vooruit maken , pakken we de tweede helft van het seizoen alleen nog maar winstpartijen !!
Helaas zitten we nog in de eerste helft van het seizoen……Eindstand 34-24 voor Scheldesport
Scores :

Jorgos   nog niet
Christiaan ook nog niet
Iwan    Niet
Ijsbrant  bijna
Ian     2
Javier   2
Dymphena  4
Niels    6
Martijn   10 !!!!!!!!!!!!!!

Het is natuurlijk ook wel zo dat je supergoed kunt spelen zonder dat je gescoord hebt ….

 

IMG_7199

Meetrainen?