(U14) Volharding – Mevo’80

Nadat de eerste competitiewedstrijd niet was doorgegaan wegens gebrek aan tegenstander, was het nu toch echt zover; de eerste echte competitiewedstrijd van dit seizoen.
We waren al gewaarschuwd door de overwinning van Volharding de week ervoor met HONDERD punten verschil…..
We zouden alles in het werk stellen om maar vooral NIET die honderd punten verschil om de oren te krijgen…..
Bij binnenkomst in de hal bleek al het waarom – de tegenstander was gemiddeld drie meter langer dan onze spelers , slik Bedroefde emoticon

Na fanatiek te hebben warmgelopen begonnen we, maar toch wel een beetje onder de indruk. Dit bleek ook al snel, de eerste tien punten verschil waren er binnen de eerste minuut. Helaas, ondanks enkele fanatieke pogingen van onze kant, bleven we achter de feiten aanlopen; eerste helft: heeeeel veeeeel tegen ietwat klein beetje.

Na enkele omzettingen in de rust bleken we de eerste vijf minuten gewoon gelijk op te kunnen met Volharding!! Het zit er dus echt wel in, maar helaas konden we het niet volhouden, na deze indrukwekkende vijf minuten van Mevo-kant stortte het weer helemaal in; het bejaardentempo sloop er weer in…..

Eindresultaat was dat ze in ieder geval lekker NIET die honderd punten verschil hebben gekregen (al scheelde het niet zo veel). Glimlach
110-26 is even slikken, maar de vele goede ballen van Mevo – en niet te vergeten de strakke verdediging – geven genoeg moed om met opgeheven hoofd de volgende tegenstander op te wachten!

Wedstrijd gespeeld op: 10-10-2014
Verslag door: Gustavo(?)