toernooiverslag mini 2 van 16 november

Zaterdag 16 november het tweede toernooi van mini 2. alles geregeld gingen we  op weg naar het sport centrum in Goes waar het toernooi plaats vond.

Eenmaal aangekomen was het even goed zoeken van wegen de verbouwing die daar plaats vind. Uiteindelijk Omgekleed en wel stonden we met 8 jongens en meiden te springen van enthousiasme. iedereen had er zin in. Om 9.40 speelden we onze eerste wedstrijd we gingen erg goed van start. 5 fanatieke spelers in het veld en 3 ongeduldige spelers op de bank. Er werd gedaan zo als op de trainingen was geoefend. Helaas verliezen we de drie wedstrijden met een groot aantal punten. Maar er werd goed gebasketbald. zo nu en dan wat persoonlijke informatie gegeven aan de spelers en het ging steeds beter. Tot dat het moment dat we moe werden en toe werd het steeds minder wat heel normaal is.

Kort om iedereen heeft goed zijn best gedaan. Iedereen heeft een leuke dag gehad. Spectaculaire moves van Olaf Huges gezien! Waar iedereen van onder de indruk was. Top!

2013-11-16 12.14.28

Geschreven door de trotse coach Gydo.

Meetrainen?