2 nov: Mini’s toernooi in Kapelle

Afgelopen zaterdag mochten we onze naam hooghouden in Kapelle met de Mini’s 1.

Helaas konden we het succes van de afgelopen toernooien niet volhouden, dus we zijn niet met het maximaal aantal punten naar huis gegaan. Desalniettemin hebben we een leuk toernooi gespeeld en dat is misschien nog wel het belangrijkste van allemaal.

De eerste wedstrijd was tegen Souburg 1. De scores liepen redelijk gelijk op en het was best een spannende wedstrijd. Helaas waren de tegenstanders het laatste kwart te sterk voor onze samenstelling en daarom liep Souburg relatief flink uit. (leermomentje voor coach(es) om het verplichte slangen-wissel-model beter te benutten.) De eindscore was: 29 – 38 voor Souburg 1.

De tweede wedstrijd mochten we gelijk tegen Souburg 2. Deze pot was waarschijnlijk voor beide partijen misschien wat minder fijn om te spelen. Mevo had hier flink wat lengte voordeel en kon daarom redelijk makkelijk scoren en rebounden. Deze pot eindigde in 52-10 voor Mevo.

De laatste wedstrijd was tegen het fanatieke rode team Marathon 1. Hier en daar begonnen sommige Mevo spelers al wat vermoeidheid te tonen voordat de wedstrijd begon, maar we gingen er vol tegenaan. De eerste helft kwam Marathon beter uit de startblokken en dat heeft ons de das omgedaan. De tweede helft liep een stuk soepeler bij Mevo met mooie scores en zelfs een paar fast breaks. De tweede helft hebben beide teams 15 punten gescoord. Eindstand: 37 – 26 voor Marathon.