woensdag 27 maart: sparta h1 – mevo 80 h1 (vriendschappelijk)

Het was weer even geleden, maar nu deed de mogelijkheid zich voor om weer eens een keertje tegen de mannen van sparta te spelen. Wij hebben drie weken geen wedstrijden en zij hebben ook een rustige periode.

Van te voren nog even op de site gekeken (www.spartago.nl) of er nog nieuwtjes waren en……………………afgelopen zaterdag is sparta heren 1 kampioen geworden in de 4e klasse rotterdam!!! Thumbs up! Wij hoopten in ieder geval dat er nog een beetje pap in de benen zat van het feesten………………..

Het plan was om 4 kwarts te spelen, maar uiteindelijk zijn het er 5 geworden.

Een heel uitgebreid verslag gaat het niet worden, omdat het kort samen te vatten is. Sparta speelde soepel hun spel. Goede fast-breaks en vele scores uit schoten. Elke keer weer liepen er  3 schutters in een blauw hempie en af en toe 4 in het veld. Ook uit hun screens kwam altijd gevaar. Wij kregen er geen vat op.

Ook na vele trainingen konden we nog steeds niet onze fast-breaks laten zien. Dit lag niet aan de verdediging van sparta, maar duidelijk aan ons zelf.

Al met al weer een extra potje basketbal. Goede inzet en toch ook goede acties gezien aan beide kanten. Van onze kant michel met goede drives, gydo en dennis met afstandsschoten, patrick met vrije worpen.

Aan sparta kant: driepunters van meijk (zo is het goed he meijk; dan spelen we vast nog een keer tegen elkaar?), twee buzzerbeaters en twee onvergetelijke acties van niels …………………… 😉

We bedanken martin voor het fluiten en het rijden met 1 buitenspiegel. We wensen gustavo meer geluk, om zodoende de volgende keer er wel bij te kunnen zijn!! We bedanken sparta voor de basketbalavond en de stand van 85 – 60………………!

Tot de volgende keer weer in Westerschouwen. Groter veld, zeeuwse lucht en nieuwe kansen!!!

 

 

Meetrainen?