vrijdag 8-03-2013 mevo-80 tegen scheldesport uit terneuzen

De wedstrijd thuis tegen Scheldesport starte redelijk goed. We hadden best wat tegenstand, maar onlangs goede acties van weerskanten stonden we aan het eind van het 1e kwart met 20-16 achter dit was best goed, want het is een goed en sterk team wat uit de 1e poule u18 is gekomen.

Wij waren wel in hetr voordeel want we hadden 9 spelers en scheldesport maar 6. Het 2e kwart zwakten we wat af en stonden onlangs dat we weinig gescoord hadden met 40-32 achter. Hier moest wat gebeuren want als we zo door gingen konden we niet winnen: dus flink gewiiseld en op naar het derde kwart. deze verleip zeer goed met veel scores van Ko stonden we aan het eind van het 3e kwart voor met 62-55 Uiteindelijk dan het 4e kwart en beslissende .

Zeer spannend met maar een paar punten verschil, want wie gaat het nu winnen, minstens met 1 punt verschil ? de laatste sconden van het vierde kwart was de stand 70-71 voor scheldesport, maar kreeg mevo nog 2 vrije worpen. ko scoorde er 1, dus verlenging. in de verlenging , die 5 minuten duurt, hadden we weer even de kans om te winnen, maar helaas scoorden we minimaal en verloren we de wedstrijd met 73 tegen 77. volgende week weer een nieuwe kans om te winnen, tegen Souburg u18-2.

Myron

Meetrainen?