vrijdag 30-11-12 U18 bv souburg- mevo-80 uitwedstrijd

We gingen met 7 man richting Souburg in 3 auto’s. Michiel was zo aardig om ook te rijden . Dit was niet voorniks bleek later .We waren op tijd voor de warming up. We hebben lay ups gelopen en geschoten . de erste spelers waren Klaas-jan , Jurgen , anton , Ko en bart . Bram en tim zaten op de bank .In Souburg was bij de start maar 1 scheids aanwezig . bij het derde kwart kwam er 1 bij .

 

1e Kwart

Het1e kwart ging redelijk goed , de scores waren nagenoeg gelijk  . in het beging vielen er niet veel scores .

souburg opende de score . Het 1e kwart eindigde in 2 punten vooesprong voor meo(6-8)

 

2e Kwart

Het tweede kwart ging nog steeds goed voor ons . We bleven voor staan met een paar punten . Souburg kwam wel dichterbij .Het tweee kwart eindigde met vvorsprong voor Mevo 16-23 .

 

3e kwart

Het derde kwart ging minder goed . Souburg ging meer scoren . Arthur was het het niet met de scheidsen en met overtredingen van souburg . Hij kreeg een technische fout . Voor deze fout werd er geklapt door Arthur en kreeg weer een technische fout .

2 Technische fouten betekent dfat je moet vertrekken enmocht hij op de tribune gaan zitten .

Maar gelukkig was daar Michiel die ons naar de wedstrijd bracht . Dit alles gebeurde in de 7e minuut .

We eindigde dit kwart met 33-35 voor Mevo , ondanks de vele gemaakte fouten .

 

4e kwart

Het vierde kwart waren we allemmaal moe aan het worden . Souburg scoorde veel en stond op een gegeven moment zelfs voor . Wr konden nog winnen en moesten alles op alles zetten . In de 2e minuut stond het 35-37 voor mevo . in de 8e minuut stond het 48-43 voor souburg . we konden dit niet laten liggen om hier te verleizen van souburg .van Michiel moetsen we full coort spelen . Dit spel ging niet helemaal goed , maar we scoorden daadoor wel : 48 -45 voor souburg in de 9e minuut .In de llatste minuuut stond het 48-48 en er stonden nog 15 op de kloken klaasjan kreeg een fout mee op hem .  Dus twee vrije worpen . De eerste miste hij maar de trweede scoorde hij wel . nog maar 9 sec te spelen was een te moeilijke opgave voor souburg om gelijk te koemn .

eindstand was dus 48-49 cvoor u18 mevo-80  .

 

op de terugweg hebben we onze overwinning gevierd bij de Mac .

Michiel bedankt voor het coachen van de laatste 2 kwarten .

 

scores en punten :

Arthur           :  2 technische fout

Anton           : 16 punt , 1 fout

Jurgen          : 2 punt , 3 fout

Klaas-jan      : 18 punt , 1 fout

Bram             : 2 punt , 0 fout

Ko                 : 7 punt , 1 fout

Bart               : 4 punt , 1 fout

Tim               : 0 punt , 0 fout

 

geschreven door Jurgen

Meetrainen?