woensdag 11 april sparta h1 – mevo 80 h1

Het seizoen voor sparta zit er op en voor ons is er een lange periode zonder wedstrijden. Dus even mailen en een wedstrijdje geregeld: dit keer op de woensdag in dirksland.

Zes heren van mevo hebben hun paspoort meegenomen en op naar de vriendschappelijke wedstrijd tegen onze vrienden van sparta. Dit keer niet op het centercourt maar op een kleiner veld. Tijdens de warming up konden we hier al aan wennen. Er waren overigens 7 spartanen.

Van te voren hadden we afgesproken dat we en een zone-verdediging en een man-to-man verdediging zouden spelen. De eerste 10 minuten speelden we enigszins op intuitie waardoor goede momenten en acties afgewisseld werden door slechte. Verdedigend lieten we sparta te makkelijke schieten. Dit was jammer want de meerderheid ging er in! De wedstrijd ging gelijk op met elke keer een kleine voorsprong voor de spartanen.

De derde 10 minuten doorlopende tijd speelden we zone, wat gelijk een time out tot gevolg had voor de tegenpartij. De spelletjes van sparta moesten uit de trukendoos getrokken worden. Enkele kwamen ons wel heel bekend voor. Even voor de duidelijkheid: wij hebben ze overgenomen van sparta…………..

Begin van de vierde 10 minuten was de stand 40-36 voor sparta en ontstond er een ongelukkige botsing waarbij ruud betrokken was. Hier was helemaal geen opzet in het spel, alleen domme pech. In ieder geval einde wedstrijd voor ruud, maar ook voor allemaal. De vloer had ook een rode tint gekregen…………. Jammer; we hadden ze echt gepakt de laatste 8 minuten…….;-)

Met meijk op kop met heel mevo naar de hap eventjes laten checken door de dokter. Prop in de neus en weer richting zeeland. Ik zeg: DANK aan allemaal voor de gang van zaken. In het bijzonder aan baloe voor het terugcruisen van mijn auto. In het bijzonder aan arthur voor de goede zorgen. In verband met evt hersenschudding moest-kon ik een nachtje onder controle blijven in huize scheele. Klasse en DANK!

Zoals het er nu uitziet valt het mee; een beste bloedneus met alles erbij. Dinsdag op de training ben ik er weer bij; waarschijnlijk passief.

Omdat de wedstrijd weer zo goed verliep en gelijkwaardig was: voor herhaling vatbaar! Misschien al heel binnenkort omdat de competitie voor de heren van mevo er na 20 april ook al op zit. De hele maand mei trainen we nog lekker door, dus……….

aanwezigen van mevo 80 h1:

arthur, gydo, baloe, ruud, patrick en marijn

 

Meetrainen?