Penningmeester van het jaar!

Penningmeesters van sportverenigingen zijn zeer belangrijke, maar vaak onderbelichte, vrijwilligers. De Penningmeester van het Jaar verkiezing zet de penningmeesters daarom in het zonnetje. Iedereen kan vanaf 20 februari een maand lang de penningmeester van zijn/haar sportclub nomineren, als waardering.

Een vakjury onder leiding van Humberto Tan maakt op 4 april, de Dag van de Penningmeester, de winnaar en de twee runners-up bekend. De winnende penningmeester wint €2500,- voor de clubkas en sluit de Amsterdamse Effectenbeurs met de traditionele gongceremonie.

Mevo’80 heeft Henk van Donk genomineerd en we willen jullie vragen of jullie allemaal via deze link op Henk willen stemmen: http://www.penningmeestervanhetjaar.nl/stem/henk-van-donk-mevo-80-westerschouwen/
Als Mevo’80 willen we deze wedstrijd natuurlijk winnen dus stem allemaal via de link en hopelijk krijgt Henk de meeste stemmen. Stemmen kan nog t/m 20 maart.
Een ingetogen feest of een spetterende presentatie? Geen hoofdbrekens over het organiseren. Geen extra tijd en overuren. Geen verrassingen.
Uitleven met diverse sporten, of een heerlijk kopje koffie op het terras.
Lekker eten voor eerlijke prijs. Pizza of pasta maar ook voor een uitgebreid vlees- of visgerecht.
Meetrainen?