Toernooi in Terneuzen

Zaterdagochtend 7.30 uur stond heel het Mevo’80 miniteam al weer op de parkeerplaats van het sportcentrum Westerschouwen. Wel wat vroeg maar toch was iedereen aanwezig. Julian die kon helaas niet aanwezig zijn i.v.m. een hertentamen. En daar gingen we dan met vier auto’s onderweg naar Terneuzen.

In Terneuzen aangekomen waren we lekker op tijd, we hadden nog genoeg tijd om in te spelen. Onze eerste wedstrijd was tegen Volharding 2. De wedstrijd verliep moeizaam en er werden veel ballen weggegeven aan de tegenpartij. De eindstand was 24-8 voor Volharding 2.  Niels G. en Vera hebben één keer gescoord en Jelmar legde er twee ballen in.

Om 10.20 uur begon onze tweede wedstrijd tegen Scheldesport. Ook tijdens deze wedstrijd verloren we veel ballen door slecht overspelen en geen goede rebounds. De eindstand was 25-6 voor Scheldesport. In deze wedstrijd hebben Rens, Vera en Jelmar gescoord.

Tijdens onze laatste wedstrijd zijn we van tactiek veranderd en gingen we full court verdedigen. In de aanval waren we er ook snel doorheen en via lange ballen waren we eerder bij de buket van de tegenpartij dan zijzelf. Deze wedstrijd tegen Smokkelhoek hebben we gewonnen met 16-11. Shaquille, Niels W, Ian, Rens en Martijn scoorde allemaal één keer en Jelmar heeft drie keer gescoord.

Scores:

Jelmar: 12

Vera: 4

Rens: 4

Shaquille: 2

Niels G.: 2

Niels W.: 2

Ian: 2

Martijn: 2

Meetrainen?