zaterdag 7 januari oliebollentoernooi in middelharnis !

Deze week een mail gekregen van de basketbalvereniging sparta uit middelharnis. Er wordt weer een oliebollentoernooi georganiseerd. De volledige tekst luidt:

Jazeker! Het is weer zover.

Zaterdag 7 januari is er weer een oliebollentoernooi in de Gooye en wel in de vorm van een 3 tegen 3 toernooi! Deelname is voor iedereen. Dus vraag je broers/zussen, klasgenoten, vrienden, collega’s en leden van zusterverenigingen om mee te doen! Er zijn twee categorieën.
Speelsterkte 1: Knallende krenten (Tot +- 14 jaar)
Speelsterkte 2: Superbollen (+- 15 jaar en ouder)

-einde tekst-

Op de aankomende training komen we er vast en zeker op terug. Denk er alvast over na en maak DREAMTEAMS!! Deze op de training kenbaar maken bij Ruud, zodat ze allemaal in 1 keer aangemeld kunnen worden. Vorig jaar zijn er ook een aantal mensen geweest en het was gewoon een primma dag. Aan de oliebollen ligt het in ieder geval niet.

Meetrainen?