Nieuwe tenues dankzij AGIN Timmermans

Westerschouwen- Dinsdagavond, de avond waarop alle basketballers van Schouwen-Duiveland naar Sportcentrum Westerschouwen komen. Deze avond is de standaard trainingsavond van basketbalvereniging Mevo’80. 22 november j.l. was een iets andere basketbalavond voor de mini’s dan normaal. Vanavond hebben de mini’s hun nieuwe tenues gepresenteerd aan hun sponsor; AGIN Timmermans gerechtsdeurwaarders/incasso.


Basketbalvereniging Mevo’80 is dit jaar begonnen met het spelen van wedstrijden in de leeftijdscategorie U12. Net als het Heren team van de vereniging sponsort AGIN Timmermans ook de mini’s. Marco Rave de directeur/eigenaar van AGIN Timmermans Goes sponsort de vereniging al vele jaren waarmee hij zijn maatschappelijke betrokkenheid bij de eilandelijke sport wil aangeven. Bij de komst van een nieuw team staat zijn onderneming weer voorop de oranje met zwarte shirts. Dit jaar zit de vereniging behoorlijk in de lift en voor het eerst sinds lange tijd heeft Mevo’80 weer een U12 team in de competitie. Op 12 november wonnen de mini’s hun eerste wedstrijd met 25-20. De trainers, Julian Slager en Marijn van der Maas, weten zeker dat het niet bij deze ene overwinning zal blijven. Het energieke team ziet de toekomst zonnig tegemoet met hun nieuwe sponsor.

 


Meetrainen?