Eerste toernooi Mini’s in Vlissingen

Vandaag had het miniteam hun eerste toernooi. Vanochtend om 8 uur met 3 graden stonden we al op het parkeerterrein bij het sportcentrum. Met 11 fanatieke spelers zijn we vertrokken richting Vlissingen. Het was een konvooi van wel 6 auto’s (ouders allemaal bedankt voor het rijden)! Om half negen stonden we bij baskenburg en nadat iedereen een tenue had gekregen en omgekleed was betrad het team de zaal.

Om 9.35 hadden we onze eerste wedstrijd tegen Scheldesport. Het was onze eerste wedstrijd dus allemaal nog een beetje wennen aan spelen van een wedstrijd. In de eerste periode maakte Ian de eerste score. Uiteindelijk hebben we deze wedstrijd verloren met 2-12.

De volgende wedstrijd speelde we om 11.05. Vastbesloten om ons er weer helemaal in te storten begonnen we de wedstrijd. Deze wedstrijd speelde we tegen Volharding 2. Meteen in de eerste periode scoorde we al 4x. Aan het eind van de eerste kwart hadden we een kleine achterstand van 8-10. In de 2e kwart gebeurde er niet zo veel beide partijen hebben 1x gescoord. In de 3e kwart scoorde we 3x allemaal door Niels vd W. De laatste kwart heeft Jelmar nog 1x gescoord. Uiteindelijk was het 12-22. 10 punten meer dan de vorige wedstrijd.

De laatste wedstrijd speelde we om 12.20. Dit was echt de spannendste wedstrijd. Deze wedstrijd speelde we tegen Smokkelhoek. In de eerste kwart was het gelijk spel met 10-10. Niels, Ian en Vera hebben deze periode gescoord. In de 2e periode  was Niels vd W. de enigste die scoorde. We stonden voor met 12-10. Helaas liep Smokkelhoek in de 3e kwart iets in en eindigde we met 16-18. De laatste kwart wilde het niet echt lukken en scoorde Smokkelhoek 3x en wij maar 1x dus kwam de eindstand jammer genoeg op 18-24 te staan. In de laatste minuut viel Niels vd W. hard op zn achterhoofd en werd gewisseld door Niels G. Vera heeft deze wedstrijd echt goed gespeeld, ze scoorde 4x.

Hier op een rijtje wie er allemaal gescoord heeft:

Ian: 6 punten

Vera: 8 punten

Niels Goense: 2 punten

Niels vd Wekken: 12 punten

Jelmar: 2 punten

We hebben echt een heel leuk een gezellig toernooi gehad. Er was een stijgende lijn te zien van 2 naar 12 naar 18 punten. Echt allemaal goed gewerkt! Vera, Annabel, Dymphena, Niels G, Ian, Serge, Jeroen, Martijn, Rens, Niels vd W en Jelmar allemaal super goed gespeeld!