Het einde van het seizoen nadert…….

Hallo mevo80-ers,

 

De wedstrijden zitten er zo goed als op en de laatste trainingen zijn in zicht. We hopen nog even een paar gezellige dinsdag-avonden te hebben, waarbij we het seizoen met zijn allen uit willen spelen.

Aansluitend komt er nog een Algemene Leden Vergadering. Op deze avond wordt er o.a. gekeken naar de resultaten, hoe de opkomst was en wat het plan is voor aankomend seizoen. IEDEREEN is van harte welkom deze avond (de precieze tijden volgen nog). Leden, vaders en moeders, belangstellenden zijn van harte welkom. Nieuwe ideen, kritiek, voorstellen, ideeën, suggesties, tips, vrijgekomen functies etc. etc. kunnen ook behandeld worden. We hopen dus ook dat er veel mensen met een goed humeur op de praatstoel plaats willen nemen.

 

Laatste training: dinsdag 14 juni

Algemene Leden Vergadering : dinsdag 21 juni (tijd volgt nog)

 


Een ingetogen feest of een spetterende presentatie? Geen hoofdbrekens over het organiseren. Geen extra tijd en overuren. Geen verrassingen.
Uitleven met diverse sporten, of een heerlijk kopje koffie op het terras.
Lekker eten voor eerlijke prijs. Pizza of pasta maar ook voor een uitgebreid vlees- of visgerecht.
Meetrainen?