Scheldesport h3 – Mevo’80 h1

Op een zaterdagavond in Terneuzen spelen………… Dit komt niet altijd bij iedereen gelegen; ook nu weer een aantal afmeldingen. Het dreamteam bestond daardoor nu uit acht mensen.

Lekker bijtijds weggegaan zodat we ruimvoldoende tijd hadden om in te spelen en het sheet in te vullen.

Eerste kwart: was van onze kant niet best. Of we nog wakker moesten worden, willen we wel samenspelen, passes werden veel te makkelijk onderschept, etc. Vaak stond of Bart of BJ als enigste tegen hun fast-break van 2 of 3 of 4 man; dit moet niet kunnen! Stand aan het eind van dit kwart: 22-1 ik herhaal 22-1……………

Tweede kwart eigenlijk het zelfde verhaal. Stand nu 34-7

In de pauze hebben we elkaar nog maar eens een keer aangekeken en nog wat extra energie in onze powerrrrrdrank gedaan om toch een beetje normale tweede helft neer te zetten. Dit lukte enigzins. Scheldesport liet het een beetje lopen en bij ons werd de verdediging wat feller en leden we minder balverlies. Weer een driepunter gezien van baloe en een stand van 10-13 voor ons.

Laatste kwart weer voor ons: 8-14. Paar errrug strakke passes gezien van baloe en michiel heeft weer echt een paar super inside-acties laten zien.

Rest nog te vermelden dat de scheidsrechters consequent floten aan allebei de kanten. Met heel makkelijk fluiten voor dribbelfouten. Verder waren ze niet gediend van praatjes (en terecht!) Hierdoor zijn er nog twee technische fouten gegeven tegen scheldesport. Maar zoals gezegd: aan allebei de kanten en ze hadden de wedstrijd goed onder controle! Primma.

Nog een paar feiten: wij hebben maar 4 van 16 vrije worpen gemaakt. (denk daar maar eens over na! Kijk ook nog maar eens naar het aantal fouten dat is gemaakt door ons. Dit is oa zo laag omdat we gewoon te tam verdedigen. Opvallend dit keer was dat Ruud maar 2 fouten had. Eindstand 53-34 voor Scheldesport.

scores en fouten:

michiel: 12 punten en 1 fout

ruud: 16 punten en 2 fouten

arthur: 1 punt en 3 fouten

baloe: 3 punten en 2 fouten

henk: 2 punten en 1 fout

bj: 1 fout

eddie: -cleane- wedstrijd

snor: -cleane- wedstrijd

wedstrijd is 26 februari gespeeld

Meetrainen?