Sparta – Mevo’80 heren (vriendschappelijk)

Vanwege het rustige speelschema voor de heren, zijn we op bezoek gegaan bij sparta (middelharnis-dirksland). De vorige keer hebben we een lesje basketbal gehad, maar nu een paar weken later stonden we weer te popelen.

Het was van beide kanten meer bedoeld om bepaalde systemen te oefenen en te ondervinden. Vandaar dat we zone-verdediging gespeeld hebben. Zinvol was het voor sparta. Voor ons niet: het leek wel of we geen systemen kunnen en willen spelen. Dit is zeker een puntje van aandacht op de aanstaande training!

Verder nog een drie-punter gezien van baloe en wel een gezellige en geslaagde avond gehad (voor allebei de verenigingen). Verder geen scheidsrechters nodig gehad; fouten zelf (eerlijk ?) aangegeven. Meijk nog even oefenen met sprongballen; zowel als -scheids- als zelf springen. Viel nu wel erg op dat het in het voordeel van ons uitpakte.

eindscore:……………….tja…………weer bedankt voor de les sparta, zullen we maar schrijven 😉

23 febr 2011

Meetrainen?