Mevo’80 h1 – Sparta h1/h2

In deze rustige periode kwa wedstrijden hebben we even het een en ander geregeld. Een vriendschappelijke pot tegen de herenselectie van sparta middelharnis. (is ook wel het minste wat we konden doen na al die oliebollen die wij hebben gegeten op het oliebollentoernooi bij hun ;-))

1945 uur was sparta al aanwezig. Mevo pas om 2001 uur Sinds het nieuwe jaar een heren 1 en 2 bij sparta, dus een primma gelegenheid om in deze samenstellingen te spelen tegen ons.

5x 10 min gespeeld en mevo alles verloren: we kregen geen vat op hun spel. Soepel passend op tempo sneden ze door onze verdediging. Aanvallend konden we onze spelletjes niet laten zien. Dit lag trouwens niet direct aan sparta, maar wij waren gewoon te tam en wilden onze spelletjes niet laten zien. Te weinig beweging, (korte) passes die niet aankomen, weglopen voordat een blok is gezet, blok zetten voor een stukkie lucht. Allemaal basics…………….die niet zitten! Spelletje 3 en 4 heb ik trouwens alleen op het whiteboard gezien………..

Denk er maar over na en laten we er wat met zijn allen wat aan gaan doen op de trainingen, want we kunnen VEEL beter.

Verder nog vermelden dat er flink werd doorgewisseld aan beide kanten en het een sportieve avond was. Zeker voor herhaling vatbaar met hopelijk meer tegenstand van onze kant.

Sparta bedankt voor de avond en het lessie!

Meijk: laat je de volgende keer weer je wereldberoemde driepunters zien?;-)

18 jan 2011

Meetrainen?