Mevo h1 – Smokkelhoek h3

De tweede wedstrijd dit jaar. Wegens hun grote bouwkwaliteiten waren michel en bart nog steeds sneeuwpoppen aan het maken…………….

Tien man aanwezig met nog een paar -bankwarmhouders-: marijn en eddie de eerste helft, snor en henk de tweede helft.

Het eerste kwart was bedroevend. Laag tempo van onze kant en geen agressie aanwezig om een bal te vangen of te rebounden. Smokkelhoek was iets enthousiaster en zat er vaak tussen. Twee, drie passes en ze liepen zo door onze verdediging heen of door dat wat er op moest lijken. Wij waren gewoon veel te tam. Eerste kwart: 1 – 17 voor smokkelhoek. Ruststand 12 – 38

De tweede helft ging beter. Waarom? Geen idee. Geen red-bulletjes genomen in de rust. Misschien dat smokkelhoek iets te makkelijk de tweede helft in ging. Of wij toch over onze zonden hebben nagedacht?! In ieder geval kwamen michiel en julian een paar keer goed inside en werd er uitgeblokt en rebounds gepakt. Niet te positief, maar het ging iets beter. Stand: 27 – 50 : betekent dat dit kwart voor ons was!

Het laatste kwart gingen we totaal om. Hebben een zone-verdediging gespeeld en een nieuw spelletje: four-out. Viel allebei niet tegen. er moeten nog puntjes op de i gezet worden, maar het bied perspectief. Desalniettemin blijf ik anti-zone! Laat dat ook even vermeld zijn! Eindstand 38 – 67 voor smokkelhoek.

Nog even vermelden dat er gelegenheidstafelaars waren die over gingen in gelegenheidspubliek.  Deze twee mannen in beide situaties het wel naar hun zin hadden en ook genoten hebben van …………de specialiteiten van het sportcentrum westenschouwen…………..patat en koffie :-). Wij hebben jullie in beide situaties ook gehoord op het veld.

Verder was er maar 1 scheidsrechter, maar die zag wel 99 procent en had alles onder controle. Het was verder een sportieve wedstrijd van allebei de kanten.

De tweede helft geeft moed voor de volgende wedstrijden. Blijven trainen en spelen met zijn allen!

ruud: 14 punten 3 fouten

julian: 8 punten 2 fouten

michiel: 6 punten 2 fouten

peter: 4 punten 4 fouten

marijn: 4 punten 2 fouten

snor: 2 punten 0 fouten