(u17) Mevo’80 – Smokkelhoek 1

Vrijdag 3 december speelde de u17 van mevo’80 tegen de u17 van Oost-souburg in oost-souburg . De heen weg liep al behoorlijk in diggelen omdat we de weg kwijt raakten in Oost-souburg zelf .Uiteindelijk vonden we de sporthal en hadden we nog 10 minuten om in te spelen

we waren met 6 man . de wedstrijd begon goed , het eerste kwart stonden we zelfs voor met een paar puntjes . het tweede kwart verliep wat minder goed, maar we konden de schade beperkt houden tot een kleine 7 punten verschil in achterstand .
het 3e kwart ging echter wat minder goed en we zagen dat Oost-souburg steeds verder uitliep .
ook het vierde kwart konden we niet veel inbrengen , dan enkele tegen punten .
uiteindelijk verloren we de wedstrijd met 64-46 .

maar om het leed te verzachten stelde onze couch voor , om van zijn laatste centjes nog even langs de mac van Middelburg te gaan , waar we natuurlijk geen nee tegen zeiden .

geschreven door Nick Jongerius .

Meetrainen?