Volharding H4 – Mevo’80

Afgelopen vrijdag was Goes weer aan de beurt. Dit keer het vierde team, wat overigens niet betekent het minste team van Goes. Bij ons wel een paar afzeggingen: Bart en Michel weekendje weg, Arthur coachen met u18, Eddie en Snor ziek. Maar alles bij elkaar toch nog acht gemotiveerde basketballers van Mevo met gegarandeerd veel speeltijd.

Het eerste kwart was een beetje aftasten met moeizame scores. Volharding hield onze guard goed weg van de drie-punts lijn, wat het moeilijk maakte omdat het spel van afstand verdeeld moest worden. Stand 20-4.

Het tweede kwart ging kwa score iets beter: stand 31-11. Kwa spel was het niet altijd even goed. De getrainde spelletjes van mevo kwamen er niet echt goed uit. Vaak was het teveel rondjes lopen en te tam onder het bord.

In het derde en vierde kwart moeten we toch de complimenten aan volharding geven. Simpel en effectief basketball met veel beweging en gevaarlijke inside-akties. We hebben nog een zone gespeeld, maar dat maakte niet uit: hun afstandschoten vielen goed en gecontroleerd. Ons eigen spel kwam er niet goed uit: Te langzaam, niet scherp genoeg en met te weinig power, jammer. Eindstand: 75 – 21

Verder geen verwijten. Met zijn allen ons best gedaan. Met zijn allen een beetje fanatieker en meer nadenken op de aankomende trainingen, dan moeten de resultaten ook gaan komen!

Scores:

BJ van Pelt: 4 en 1 fout
Peter Westerhuis: 6
Ruud Groeneveld: 6 en 3 fouten
Richard Kostense: 3 en 2 fouten
Julian Slager: 4
Henk van Donk: 1 fout
Michiel van der Maas: 2 fouten

Meetrainen?