Doe mee met de 3x3NL Tour 2021!

Na twee succesvolle voorronden in Katwijk en Barneveld, gaat de nationale 3×3 basketball tour in augustus door richting de landelijke finale: de 3x3NL TOUR FINALS op 21 en 22 augustus in Amsterdam. Er staan voorafgaand aan deze finale nog twee mooie evenementen op de planning, namelijk de 3x3NL Masters Utrecht op 13 t/m 15 augustus op het Jaarbeursplein midden in het centrum van Utrecht en 3x3NL Amsterdam op 19 en 20 augustus op het voorplein van het Olympisch Stadion!

Het programma is als volgt: 

Utrecht
3x3NL Kids Event 
Voor alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar organiseren de Utrechtse verenigingen, Sport Utrecht en de NBB in de ochtend van vrijdag 13 augustus het 3x3NL Kids event. Er worden 3×3 clinics en games speciaal voor de deelnemers georganiseerd. Inschrijving is bovendien gratis! Wil je een team inschrijven of meer informatie, zie: www.basketball.nl/3×3/3×3-evenementen/3x3nl/3x3nl-kids-event-utrecht/

3x3NL Utrecht 
Op zaterdag en zondag vinden de voorronden van het NK 3×3 plaats, waarbij teams t/m U18 zich kunnen inschrijven voor zaterdag 14 augustus en de volwassenen valide teams en de rollers zich kunnen inschrijven voor zondag 15 augustus. Wil je een team inschrijven of meer informatie, zie: www.basketball.nl/3×3/3×3-evenementen/3x3nl/3x3nl-masters-utrecht/ 

3×3 Pro Cups
tegelijkertijd met de 3x3NL Utrecht voorronden vinden de 3×3 Pro Cups plaats. Op één main court bij de trappen richting het Centraal Station Utrecht strijden nationale en internationale topteams tegen elkaar voor prijzengeld en een plek tijdens de FIBA3x3 Challenger op 19 en 20 september! Toegang is gratis en is tevens via een livestream te volgen. Voor meer informatie zie: www.basketball.nl/3×3/3×3-evenementen/3×3-pro/

Amsterdam 
3x3NL Amsterdam
Op donderdag en vrijdag vinden de voorronden van het NK 3×3 plaats, waarbij jeugd t/m U18 op donderdag 19 augustus speelt en volwassenen en de rollers op vrijdag 20 augustus in de middag in actie zullen komen. Voor meer informatie zie: https://www.basketball.nl/3×3/3×3-evenementen/3x3nl/3x3nl-amsterdam/

3x3NL Tour FINALS 
Zaterdag 21 en zondag 22 augustus strijden de winnaars van de voorronden voor de titel Nederlands Kampioen 3×3 basketball 2021! Zaterdag 21 augustus strijden de jeugdteams en de g-basketballers tegen elkaar, op zondag 22 augustus spelen de volwassenen en de rollers. Bij de mannen Elite plaats de nationaal kampioen zich voor een FIBA3x3 World Tour. Het main court van de 3x3NL Tour Finals zal via een livestream te volgen zijn. Voor meer informatie zie: www.basketball.nl/3×3/3×3-evenementen/3x3nl/3x3nl-finals/

Voor vragen over de 3x3NL Tour zijn we bereikbaar via 3×3@basketball.nl.

Meetrainen?