Wedstrijdschema bekend!

Zoals jullie wellicht al hebben gezien staat het wedstrijdschema voor de eerste seizoenshelft op de website en wel hier. De JU16 begint op vrijdag 14 september met een thuiswedstrijd tegen BV Souburg. De JU18 heeft een week later zijn eerste wedstrijd, uit tegen Volharding.

Ook staan de tafeldiensten voor bij de thuiswedstrijden ingepland. Scheidsrechters volgen nog. Kijk dus goed wanneer je bent ingedeeld en ga vast op zoek naar vervanging als je niet kunt.

Wil je wekelijks per mail een herinnering van de wedstrijden en taken voor het komende weekend? Schrijf je dan in voor de automatische e-mail die elke zondagavond wordt verzonden. Dat kan door je emaildres in te vullen bovenaan de pagina van het wedstrijdschema.

PS: zet ook vast het 3×3 Streetballtoernooi van zaterdag 15 september in je agenda. Bekijk het Facebook-evenement of benader Sofie voor meer informatie.

Meetrainen?