Gentlemen winnen 3×3 Streetballtoernooi

Zaterdag was het dan zover: ons eerste echte 3×3 Streetballtoernooi. Om 11.00 uur hadden zich 6 teams verzameld, bestaande uit een mooie mix van jongens, meiden, heren en recreanten. Bij binnenkomst meteen verwend door Wies, die voor alle deelmers een goodiebag met versnaperingen klaar had staan. Die kwam goed van pas met het warme weer. Thumbs up!

Na een kort welkomswoord van Jan-Kees en een uitleg door Martin over de opzet en de regels van het toernooi, mochten de eerste teams aan de bak. Onder een heerlijk zonnetje werden door elk team 5 poulewedstrijden gespeeld. Iedereen had duidelijk de trukendoos van huis meegenomen. Knappe staaltjes streetball, maar ook gewoon goed tactisch basketbal en vooral veel plezier gezien. Iedereen had er duidelijk zin an. Onder de bezielende wedstrijdleiding van Martin werden alle wedstrijden strak volgens schema afgewerkt. Thumbs up!

De zon wilde intussen maar niet weggaan en daarom werd besloten tot een korte ijspauze. Dat gaf Martin mooi de gelegenheid om de tussenstand op te maken. Nadat iedereen een keer tegen elkaar had gespeeld was het tijd voor de finales om de 5e, 3e en ten slotte de 1e plaats. Net als in de poulefase bleken de Gentlemen in de finale wederom een maatje te groot voor de Eindbazen. Hiermee zijn Klaasjan, Ko en Leendert en eerste officieuze streetballkampioenen van Schouwen-Duiveland. Thumbs up!

De eindstand:

1. The Gentlemen: Klaasjan, Ko en Leendert

2. De Eindbazen: Bart, Dennis en Jan-Kees

3. De Peertjes +1: Louis, Michel en Steven

4. Poehee: Olaf, Sander, Serge en Tim

5. Jorgos en de rest: Chris, Gustavo, Javier en………… owja, Jorgos

6. De Kipjes: Hanna, Jip en Sofie

 

Het 3×3 Streetballtoernooi werd mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor:

 

Meetrainen?