Gevonden: W.W.W. !!

Wij hebben een nieuwe W.W.W. gevonden!

Dit is geen halve website of zoiets dergelijks, maar een afkorting:

Weergaloze, Waanzinnige, Wedstrijdsecretaris

 

Wat is een wedstrijdsecretaris?

Iemand die in verbinding staat met de Nederlandse Basketbalbond, maar ook met de Zeeuwse afdeling hiervan. Alle wedstrijden van de teams worden ingedeeld door hem-haar. Ook de tafelaars en scheidsrechters.

Is het veel werk?

Wat is veel werk? In het begin van het seizoen, voor de eerste indeling is er zeker genoeg te doen. Rond 1 januari nog een keer, omdat het tweede gedeelte dan wordt ingedeeld. De periodes er tussen zijn wisselend. Vaak zijn er geen bijzonderheden, zodat er niets opnieuw ingedeeld moet worden. Soms zijn deze er wel of zijn er wijzigingen. Daar moet op gereageerd worden.

Heb je zelf basketbalervaring nodig?

Nee hoor, helemaal niet. Dan kun je er ook blanco -in gaan-. Dit maakt het dus ook zeer toegankelijk voor ouders. Wil je de vereniging op de een of andere manier helpen? Dit is dus de een of andere manier! 🙂

Waar, wanneer en bij wie moet ik me aanmelden?

Graag bij de huidige wedstrijdsecretaris aanmelden (of vragen stellen) via de mail (wedstrijdsecretaris@mevo80.nl) of spreek Bart aan in de zaal!

De planning is dat er op 31 mei een algemene ledenvergadering is. Als we op deze avond de nieuwe www kunnen presenteren ………… zou het droomscenario zijn………….

We willen graag afsluiten met een citaat van timur en ramon:

O-P-G-E-L-O-S-T………………… 🙂

Meetrainen?