(U14) BV Souburg M – Mevo’80

Vrijdag 19 Februari speelden we uit tegen de meiden van Souburg.

Het eerste kwart ging super goed veel lange passes en fast breaks. We hadden ook steeds de rebound alleen de in de verdediging zaten soms nog wat gaten. Maar het eerste kwart was duidelijk voor Mevo. We eindigden het eerste kwart met 4-14.

In het tweede kwart ging het ook lekker. Nog steeds de lange passes naar Pieter die ze er nog steeds makkelijk in gooide. We hadden nog steeds alle rebounds. Souburg had wel moeite met het scoren dus met de verdediging zat het ook wel goed. We eindigden het kwart met 10-24.

In het derde kwart hadden we het wat moeilijker. Ze gingen full court verdedigen dus de lange passes konden niet meer. Maar ondanks dat hebben we ze soms toch kunnen uitspelen en kunnen scoren. Ook in de verdediging lieten we wat steken vallen. We eindigden het kwart met 16-39

In het vierde kwart ging het verdedigend niet echts super dus hat Souburg veel kansen en die gingen er dan ook bijna allemaal in. Ondanks dat Souburg op het einde heel erg op ons in liep hebben we gewonnen met 33-45.

Scores:

Sander:  1 fout en 0 keer gescoord.
Dymphena: 1 fout en 1 keer gescoord. (vrije worp)
Martijn:  0 fouten en 5 keer gescoord.
Jorgos:  0 fouten en 0 keer gescoord.
Christian: 0 fouten en 0 keer gescoord.
Iwan:   2 fouten en 0 keer gescoord.
Javier:  4 fouten en 2 keer gescoord.
Raaf:   0 fouten en 1 keer gescoord.
Ijsbrant: 2 fouten en 0 keer gescoord.
Pieter:  1 fout en 15 keer gescoord.(!!!)

Verslag door: Dymphena

Meetrainen?