(U14) Marathon – Mevo’80

Hallo allemaal dit is het verslag van afgelopen vrijdag oftewel 2 oktober.

Eerst wil ik even de mensen bedanken die mee hebben gespeeld of hebben gecoacht namelijk:

Patrick
Dymphena
Martijn
Raaf
Pieter
Niels Goense
Niels van der Wekken
Christian
IJsbrant
Iwan
En Javier (dat ben ik)

Dan hier het kleine verslagje.

We gingen spelen tegen Marathon we kwamen aan en het begon met een warming-up dat ging helemaal super en we konden beginnen. De eerste paar minuten gingen goed maar toen ging het fout we liepen al een achterstand op. In het tweede kwart ging het een stuk beter. Maar toen ging het in de tweede helft opnieuw mis maar laten we het daar maar niet meer over hebben laten we zeggen dat de eindstand 44-90 was en wij hebben niet gewonnen nou de volgende keer winnen we wel!

Groetjes Javier.

Meetrainen?