BELANGRIJK voor iedereen: dinsdag 27 januari !!

Onderstaande mail is afgelopen week verzonden. Heel graag zetten we deze nog een keer op da site! We hopen hiermee iedereen te hebben geinformeerd en hopen dat iedereen ook komt! Ook verwachten we een goede avond te hebben bestaande uit bowlen en het bespreken van -het wel en wee van onze club-.

————————-

Aan alle Mevo ouders en leden,

 

Onze voorzitter heeft zich teruggetrokken uit alle werkzaamheden voor Mevo 80. Dit betekent dus oa. dat wij GEEN VOORZITTER hebben. Geen voorzitter=geen club…………..

Wij willen op 27 januari aanstaande een informatiebijeenkomst houden van ongeveer een half uur over het wel en wee van onze club. Over een nieuwe voorzitter en waar wij nog meer HULP kunnen gebruiken!

Doordat er  aemstie live wordt gehouden, staat er een avondje bowlen op het programma. Bovenstaande punten willen we graag behandelen tussen het bowlen door, zodat en de ouders en de leden er zijn. Het programma ziet er als volgt uit:

1845-1900: inloop
1900-2000: bowlen U10, U12 en U14
2000-2030: mevo 80 bijeenkomst
2030-2130: bowlen U16 en heren
2130-2200: naborrelen

Wij hopen alle leden en ouders hier te mogen begroeten en er een effectieve en gezellige avond van te maken. Met oplossingen voor bovenstaande punten.

Vriendelijke basketbal groeten!

André Passchier
Ruud Groeneveld
Bart Kloet
Mevo’80

Na de bijeenkomst kunt u nog blijven napraten met André en Ruud. De leden kunnen gaan bowlen.

————————

Tot dinsdag allemaal!

Meetrainen?