oliebollentoernooi 10 januari bij sparta!!!!!

Hallo mevoianen,

We hebben een uitnodiging gekregen om op 10 januari mee te doen met het oliebollentoernooi in Dirksland bij basketbalvereniging Sparta. Afgelopen jaren hebben deze en gene ook al meegedaan en we mogen zeggen; een hartstikke leuke dag met gegarandeerde goede actie zowel in het veld (ballen) als buiten het veld (bollen)!

Op www.spartago.nl staat:

De derde officiële editie van het Sparta GO Oliebollentoernooi staat weer voor de deur.
Op zaterdag 10 januari 2015 vanaf 11.00 uur kun je weer in een 3 tegen 3 toernooi strijden om die fel begeerde oliebollenmedaille. Vorige editie hadden we 16 deelnemende teams en ging een team uit Hellevoetsluis met de eerste prijs ervan door. Kunnen we de hoofdprijs dit jaar op het eiland houden?

  • Maximaal 5 spelers per team (minimaal 3)
  • Zorg voor een onderscheidend tenue
  • Er zijn twee klasses; Klasse junioren (t/m u14) en klasse senioren (vanaf u16)
  • Geef bij aanmelding een teamnaam en de deelnemende spelers door en bij welke klasse jouw team hoort
  • Kosten zijn €15,- per team, betaling op 10 januari voor aanvang van het toernooi

Voor mevo 80:
Aanmelden voor 1 januari bij klaasjan: klaas-jan.vandermaas@hotmail.com

We vertrekken om 9.45 uur vanaf sportcentrum westerschouwen en 9.45 uur vanaf camping Kloet in Zierikzee. We gaan er vanuit dat er zowel jeugd als heren meegaan, waardoor het vervoersprobleem opgelost wordt.

Een hartstikke leuk begin van het nieuwe jaar; we hopen op jullie deelname!

Meetrainen?