Mararthon u14 tegen mevo-80 u16

16-5-2014 marathon u14 tegen mevo-80 u16

 

we dachten vooraf dat dit voor ons de kampioenswedstrijd was , maar het is nog steeds noet zeker of dat nou wel of moet zijn ( inmiddels is het duidelijk dat het de 2e plaats is ) .

De wedstrijd begon om 18 uur en ik Rick begon op de bank samen met Ko , Esther Fya en Sofie .We begonnen matig . Tim was diegene die het voortouw nam met een aantal goede scores . Toen Ko eenmaal het veld in kwam liep het weer op rolletjes . En niet veel later kwam ik er ook in en scoorde al rap 2 punten , maar werd er al weer na enkele

minuten uitgehaald en kreeg ook weinig speeltijd geheel de wedstrijd .Ik scoorde op hert eind nog 2 punten en Jim die in de laatste wedstrijd van het seizoen zijn eerste punten scoorde . We eindigden de wedstrijd met een hoge score van 80- 103 in ons voordeel .

 

schrijver Rik .

Meetrainen?