vergeten bericht geving U16 wedstrijd

een verslag van de basketbal wedstrijd tegen Souburg u16 op 17-01-2014

 

in het beging van de wedstrijd wisten we al dat het niet zo’n leuke wedstrijd zou worden , maar we gingen gewoon spelen en toen ik na het 1e kwart op het score bord keek zag ik dat we 7 punten voor stonden .

Dus we probeerden die stand zo goed mogelijk te verdedigen. Maar na een time out ging het niet zo lekker meer  en liepen ze op ons in . later ging het weer beter .

we hielden steeds een gelijke achterstand tot aan het 4e kwart .In het vierde kwart gingen we er voor en probeerde we een beetje in te lopen op ze . Het was op het laatst spannend omdat we nog maar 2 punten achter stonden .Maar na nog 2 scores van Souburg waren het nog maar een paar seconden en konden we ze niet meer inhalen .

de eindstand was …..  61 tegen 58 verloren .

gemaakt door : Ko Passchier

Meetrainen?