Hulp gezocht!

Voor het minitoernooi op zaterdag 14 december zoeken wij totaal 6 scheidsrechters en 6 tafelaars! De dag zal beginnen om 9:00 tot (maximaal) 13:30.

Over het algemeen zijn dit geen moeilijke wedstrijden om te fluiten of te tafelen, het gaat meer om de mini’s een leuke en sportieve dag te bezorgen. Maar daarvoor zijn toch zeker scheidsrechters en tafelaars nodig.

Voor jezelf zal het ook een leuke en relaxte zaterdagochtend zijn.

Het zou leuk zijn als we met Mevo’80 een mooi en goed georganiseerde dag kunnen verzorgen.

Graag horen wij kort en bondig wat je zou kunnen of willen doen deze zaterdag op 14 december. Mocht je dit keer niet kunnen, maar wel graag een keer willen helpen.. Houd dan alvast het volgende thuistoernooi in de gaten op 11 januari 2014.

Graag horen we van jullie via image

Groeten,

BJ & Bart

Meetrainen?