Streetballmasters!

Mevo movers,
Michiel, Klaas-jan en Ko zijn naar Streetballmasters in Woudrichem gegaan. Zij stonden ingeschreven als het Mevomove team. Dit is een spetterend tournooi. Er zijn tien voorrondes en de laatste is in Den Haag.

Het mevo-move team won haar eerste wedstrijd en dat opende perspectieven. Helaas troffen ze de tweede wedstrijd een team aan dat hen overtroefde. Deze zeer mooi spelende jongens trainden dan ook vier maal per week. De derde wedstrijd was tegen een nog betere en de vierde tegen een zeer fysiek en banaal spelende ploeg. De verwachtingen werden zo weer weggespeeld. De hele dag was er flitsend basketbal te zien. Tussendoor waren er dunk- en driepunts wedstrijden.

Voor degenen die dit niet willen missen en mee willen maken: Er is nog een voorronde op vijf Augustus  in Den haag . www.basketball.nl/ontwikkeling/streetball/streetballmasters . En durf je niet mee te doen BJ en Bart ( Je krijgt dan geen t-shirt), kijken is ook prachtig.

Meer info

[youtube]e38nqdFmy8Q[/youtube]

[nggallery id=8]

Meetrainen?