Wedstrijdverslag Zaterdag 18 Februari 2012!

Na een heerlijke vakantie te hebben gehad, werden Marijn en ik weer voor het vuur gegooid om het toernooi nog in de laatste dingen te regelen van a.s. zaterdag!  Daarnaast voor IEDEREEN die mee heeft geholpen, is komen kijken, fotograferen, maakt niet uit wat! Allemaal onze GROTE DANK voor het meehelpen aan deze ochtend/middag! Maar ook zeker voor de spelers van het Mini Team!

De morgen begon alweer vroeg, en iedereen was  al netjes aanwezig rond half 9. Dat gaf ons ook een hele geruststelling! (Dit keer ook met de wedstrijd shirts bij de hand!)

Onze eerste wedstrijd tegen was in het kort gezegd: de Eerste wedstrijd na de vakantie. Iedereen moest nog een beetje wakker worden! Inclusief de coaches zelf! Het verliep nog niet echt allemaal goed, en de passes kwamen niet allemaal aan. De eerste 2 scores van de dag werden neergezet door Ian! In het eerste kwart verloren we veel ballen, wat leidde tot een eindscore van: 4 – 13. Het volgende kwart werd Niels v/d Wekken wakker, en zorgde voor 2 scores! We verloren helaas hier ook veel ballen, wat leidde tot de score van: 8 – 23. De laatste 2 kwarten heb ik helaas ook niet veel over te melden, het was nog een moeilijke partij. We hadden in ieder geval ons best gedaan! De eindscore: 13 – 32

Na deze wedstrijd hadden we even lekker de tijd om wakker te worden, en ons voor te bereiden op de volgende wedstrijd tegen Marathon 2 (Vlissingen)! Hierin konden wij onze tactiek ook aanpassen, om van de volgende wedstrijd een knaller te maken J !

Na de sprongbal zagen we al op het veld dat we gelijk in ons element waren. Iedereen was al wat meer wakker en hield de concentratie erbij! En gelijk in de eerste minuut werd de eerste score er door Vera ingelegd! Hierna zouden er nog velen volgen! Het eerste kwart stonden we met 18 – 0 voor! Het tweede kwart verliep wat minder qua scores, maar jullie hielden perfect de concentratie erin! Dymphena kwam hier heel goed vrij, en schoot er 3 goed in! Score na het tweede kwart: 28 – 02!  Het derde kwart was de concentratie weer heel goed. Dit leverde ons weer een goede voorsprong, en maar weer  1 score van de tegenstander. We hebben ons hier wel laten zien dat, zelfs als we ver voorstaan, we nog steeds goed opletten. Score na het derde kwart: 36 – 04! Het laatste kwart hebben we afgesproken om alleen vanaf de 3 punts-lijn te verdedigen. Dit hebben we gedaan om het andere team nog een voorsprong te kunnen gunnen. Maar wederom werden er nog 5 scores gemaakt door ons team! De eindscore: 46 – 06! Een perfecte overwinning!  Jullie hebben in deze wedstrijd echt goed verdedigd en alles goed uitgespeeld. We hebben laten zien, dat we als een team kunnen samenspelen J!

Na de wedstrijd konden we weer even lekker op adem komen, en ons voorbereiden op de volgende wedstrijd tegen Smokkelhoek (Kapelle)!

Over het eerste kwart heb ik zelf niet teveel te vermelden, we hadden onze concentratie er nog goed in. Het verliep goed aan onze kant, wat ons op een voorsprong bracht van: 06 – 02! Het tweede kwart lieten we de verdediging wat meer vallen. Daardoor verloren we soms even de concentratie en de moed. Maar we bleven doorgaan, en scoorden 5 keer! Dit bracht de score op: 16 – 10! Het derde kwart verliep rustig en er kwamen weinig aanvallen van beide kanten. We verdedigden ook goed en maakten zelf af en toe foutjes, maar dat hoort er bij! Score na het derde kwart: 20 – 12! Het laatste kwart werd even spannen, omdat de teams toch qua scores dicht bij elkaar zaten! Maar we lieten ons niet kennen, en scoorden nog 4 keer! De eindscore: 28 – 14

Niels Goense: 2 Punten

Al met al, het was een welverdiende dag voor jullie en voor ons met 2 GEWONNEN WEDSTRIJDEN. We hebben de overwinning goed gevierd, en we hopen dat jullie daardoor allemaal een lekker en leuk weekend hebben gehad! We zullen nog flink door blijven trainen om nog meer wedstrijden te gaan winnen! We willen jullie allemaal heel erg bedanken, en we hopen jullie snel weer te zien!